Съдържание:

Къде мога да отглеждам ледени шапки?
Къде мога да отглеждам ледени шапки?

Видео: Къде мога да отглеждам ледени шапки?

Видео: Къде мога да отглеждам ледени шапки?
Видео: Калина красная (4К, драма, реж. Василий Шукшин, 1973 г.) 2024, Може
Anonim

Icecap е билка, която изисква билкар да е на 270 години, за да събере и може да се намери само в Winterspring. Въпреки че Icecap се радва на студеното време, не може да се намери никъде другаде със сняг. Така че се отправете към Winterspring до ферма Ледовете.

По същия начин хората питат, къде мога да отглеждам Dreamfoil?

Най-добрите места за отглеждане на Dreamfoil

  • Взривени земи. Това е любимото ми място. Можете да го видите на картата: Dreamfoil расте в голям радиус около Тъмния портал.
  • Силитус. Освен това можете също да опитате да фермерите тук, в Силитус.
  • Felwood. Можете също да намерите Dreamfoil тук във Felwood.

Впоследствие въпросът е къде мога да отглеждам Black Lotus? Черен лотус . Черен лотус изисква билкар да е ниво 300, за да се събере и може да бъде намерен в Winterspring, Eastern Plaguelands, Burning Steppes, Silithus и Blasted Lands. Това може да бъде плячка от убийството на повечето растения като Бог Lord. Изглежда, че само един Черен лотус може да се появи в зона наведнъж.

Някой може също да попита къде мога да отглеждам Sorrowmoss?

Скръб мъх може да се намери само в Swamp of Sorrows, не можете ферма то някъде другаде. За щастие зоната е изпълнена с Скръб мъх . Билките в зоните са наистина разпръснати, така че Земеделие маршрутът обикновено върви по зигзаг. Можете също да получите много Golden Sansam в тази зона, ако имате нужда от него за нещо.

Къде мога да отглеждам златен Сансам?

Златен Сансам изисква билкарят да е на 260 заедно и може да се намери най-вече в кратера Ун'Горо, други места, които Златен Сансам също расте в Azshara, The Hinterlands, Burning Steppes, Felwood и Easter Plaguelands. За извънземните райони, полуостров Hellfire, Zangarmarsh и Eco-Domes в Netherstorm.

Препоръчано: